Zen-Cha Bindweefsel gelaat

Intensieve bindweefsel massage van 30 minuten. Deze behandeling bestaat uit reinigen van het gelaat, bindweefsel massage en dag of nacht verzorging.

30 minuten – €40,-

Zen-Cha Recover Touch gezichtsbehandeling [Comfort Zone]

Voedende en herstellende behandeling voor gelaat, hals en decolleté. Na reiniging en diepte reiniging worden onzuiverheden verwijderd en wordt het natuurlijke afweersysteem versterkt met een blend van vitamines en hoogwaardige oliën. De Recover Touch Massage vermindert spanning en vermoeidheid. Ook worden indien gewenst de wenkbrauwen geëpileerd. Er wordt afgesloten met een masker afgestemd op uw huidtype.

70 minuten – €64,-

Remedy gelaat [Comfort Zone]

Speciaal voor de gevoelige huid en kwetsbare huidtypes die snel roodheid vertonen. De natuurlijke parfum- en alcoholvrije ingrediënten zijn zacht voor de huid. Het exclusieve masker dat tijdens de behandeling wordt aangebracht verzacht, kalmeert en vermindert roodheid. De prebiotica in deze behandeling versterken de natuurlijke huidbarrière. Indien gewenst worden de wenkbrauwen geëpileerd.

70 minuten – €69,-

Active Pureness gezichtsbehandeling [Comfort Zone]

Reinigt en verzorgt de acné gevoelige huid en de vette huid. Deze behandeling reinigt de huid diep en remt de talgproductie. Hierdoor wordt de huid weer in balans gebracht en worden de poriën verfijnd. De behandeling wordt afgesloten met een ultiem verzachtend en hydraterend masker op basis van natuurlijke witte klei.

70 minuten – €64,-

Bindweefsel massage voor gelaat, hals en decolleté Natura Bissé

Intensieve massagetechniek voor de onderste lagen van de huid. De doorbloeding en celvernieuwing wordt gestimuleerd. Deze techniek stimuleert de opname van voedingsstoffen en de afvoer van afvalstoffen. Kortom: topsport voor uw huid met een gezonde glow als cadeau.

65 minuten – €64.-

Vitamine C boost gezichtsbehandeling Natura Bissé

Een energie boost voor de huid door middel van antioxidanten uit geconcentreerde vitamine c. Deze behandeling bevat een ampul met een vitamine c-booster serum en een speciaal soufflé makser. Brightening – lightening – tightening
70 minuten – €74,-

Collageen Shock gezichtsbehandeling Natura Bissé

Zeer uitgebreide revitaliserende behandeling; Bevat een Glyco-3 peel en een ampul met een intensief collageen serum. Deze behandeling bevat een bindweefselmassage en een ontspannende massage. Ter afsluiting wordt er een verstevigend masker aangebracht met een goed gevoede en frisse huid als eindresultaat. In deze behandeling wordt uitsluitend gebruik gemaakt van producten uit de Essential Shock lijn van Natura Bissé.

90 minuten – €94,-

Diamond Signature Zen-Cha Natura Bissé

Luxueuze behandeling met de topproducten uit de Diamond lijn en de Inhibit lijn van Natura Bissé. Deze behandeling bevat de Radiance Lifting Peel en het High Definition Lifting Concentrate. Na de bindweefselmassage en de ontspanningsmassage wordt het High Definition Gel Masker aangebracht. Natuurlijk wordt er afgesloten met het paradepaardje van Natura Bissé: de Diamond Extreme Cream. Het resultaat van deze behandeling uit zich door een prachtig stralende en veerkrachtige huid.
90 minuten – €120,-

Ontspannende lichaamsmassage

Neem bewust de tijd om lichaam en geest te verzorgen. Geniet van het rustgevende effect van de geurende etherische oliën en kom geheel tot ontspanning. Essentieel voor je gezondheid en welzijn.

60 minuten – €64,-

Manicure Nailberry

Klassieke manicure behandeling inclusief nagellak van Nailberry. De behandeling bestaat uit het verzorgen van de handen, nagelriemen en nagels. De speciale nagellak van Nailberry is zuurstof doorlatend en 100% vegan.

 €28,-