LET OP! : VANAF 1 DECEMBER ZIJN ER NIEUWE TARIEVEN

ECOLOGY Advies & Informatie

Natuurlijke voeding supplementen zijn essentieel om gezond te blijven, als aanvulling op goede voeding en een gezonde levens stijl.

OMEGA 3 (vis olie) is een van de belangrijkste!

Werk in 6 maanden naar een gezonde OMEGA 3 balans.

20 minuten €0,00

Bindweefsel massage voor het gelaat

Deze bindweefsel massage is de perfecte behandeling om de huidconditie te verbeteren.
Al na de eerste behandeling is er verbetering in huidstructuur en huidteint.
De bindweefsel massage is een diepe manuele massage op de onderste laag van de huid, het onderhuidsbindweefsel (subcuts).
In deze laag bevinden zich de fibroblasten, (collageen&elastine cellen) deze worden gestimuleerd tot vernieuwing door de intense massage.
Daarnaast krijgen de doorbloeding en het lymfesysteem een enorme boost, zodat afvalstoffen beter worden afgevoerd en voedingsstoffen beter kunnen worden opgenomen.
Vanzelfsprekend is dit een complete behandeling zoals u van mij gewend bent, en maak ik gebruik van de prachtige producten van Natura Bissē afgestemd op uw huid.

 75 minuten  €69,00

VITAMINE C Boost voor het gelaat. Natura Bissē

Deze behandeling geeft de huid een enorme oppepper! Vitamine C verhelderd en geeft de huid haar natuurlijke glans weer terug. Het booster serum in deze behandeling bevat 12% actieve vitamine C, dat in combinatie met een ontspannende massage en een voedend masker laat de huid weer stralen. Deze behandeling kan het hele jaar door gegeven worden, maar ik beveel het extra aan met de wisselingen van de seizoenen.

75 minuten €75,95

Diamond Energy facial Natura Bissē

Een energieke behandeling voor het gelaat. In deze behandeling maak ik gebruik van een intensieve MAYO lifting massage techniek, hierbij gebruik ik mijn handen en een onyx – guasha tool. Deze massage plumpt de huid en geeft de diepe ontspanning van de gelaatspieren. In combinatie met de producten uit de meest luxe lijn van Natura Bisse zoals de Diamond nectar en het alginate masker is dit een cadeau voor je huid.
75 minuten €90,95

Collageen Shock Natura Bissē

Zeer uitgebreide revitaliserende behandeling. Bevat een Glyco 3 peeling en een ampul met collageen stimulerende werkstoffen. In deze behandeling zitten 2 massages, eerst een bindweefselmassage en daarna een ontspanningsmassage van gelaat en decolleté. Afsluitend een verstevigend masker en een hand en arm massage zoals u gewent bent. In deze behandeling maak ik uitsluitend gebruik van de producten uit de Essential Shock lijn van Natura Bissē.

90 minuten €95,95

Diamond Signature Natura Bissē

Luxueuze behandeling met de top producten uit de Diamond en Inhibt lijn van Natura Bissē. Deze behandeling bevat een intensieve maar veilige peeling en het High Definition Lifting Concentrate. Na de bindweefselmassage en de ontspanningsmassage breng ik het speciale gel-masker aan, een hyaluronzuur booster. De behandeling wordt afgesloten met de Diamond extreem cream, het paradepaardje van Natura Bissē. Een intens gevoede, veerkrachtige en stralende huid is het resultaat.

90 minuten €120,00

Zen-Cha Recover Touch [comfort zone]

Voedende en herstellende behandeling voor gelaat hals en decolleté.
Na reiniging en dieptereiniging worden onzuiverheden verwijderd.
Het natuurlijk afweersysteem van de huid wordt versterkt door een blend van vitamines en
hoogwaardige oliën.
De recover touch massage vermindert spanning en vermoeidheid.
Indien gewenst worden de wenkbrauwen geëpileerd, en wordt er afgesloten met een masker
afgestemd op de behoefte van uw huid.

70 minuten €65,95

Remedy gelaat [comfort zone]

Speciaal voor de gevoelige huid en de kwetsbare huidtypes die snel roodheid vertonen. De natuurlijke parfum en alcohol vrije ingrediënten in deze behandeling zijn zacht voor de huid. Prebiotica versterken de natuurlijke huidbarriere, en het exclusieve masker kalmeert en vermindert roodheid. Natuurlijk is dit een complete gelaatsbehandeling inclusief zachte enzymatische peeling en massage.
70 minuten €69,95

Active Pureness [comfort zone]

Reinigt de vette en acné gevoelige huid. In deze behandeling wordt de huid diep gereinigd en de talg productie tijdelijk geremd. Het speciale masker op basis van witte klei en de luchtige niet vette texturen van de crème’s in deze behandeling brengen de huid weer in balans. Met als eindresultaat een frisse en schone huid.

60 minuten €65,95

Dr. Robin cometisch arts

Mijn naam is Dr. Robin en ik ben aan gesloten bij de NVCG. bekijk hier onder de datums wanneer ik op locatie bij Zen-cha in kerk-avezaath ben.