LET OP! : VANAF 1 DECEMBER ZIJN ER NIEUWE TARIEVEN

Dr. Robin cometisch arts

Mijn naam is Dr. Robin en ik ben aan gesloten bij de NVCG. bekijk hier onder de datums wanneer ik op locatie bij Zen-cha in kerk-avezaath ben.

Introductie

Over Dr. Robin cosmetisch arts

In 2016 heb ik mijn studie Geneeskunde afgerond aan de Universiteit van Amsterdam, waarna ik bij de algemene chirurgie aan het werk ben gegaan. Al snel trok de wereld van Cosmetische Geneeskunde mijn aandacht, waardoor ik mijzelf ben gaan specialiseren op het gebied van injectables en kleine aangezichtschirurgie. Dat houdt in dat ik me vooral bezig houdt met het zeer subtiel verfrissen van het gezicht met behulp van fillers, botox en chirurgie zoals de bovenooglidcorrecties.

“Voor mij was het vanaf het begin van mijn opleiding al duidelijk dat ik iets in de geneeskunde wilde doen waarin ik mijn creativiteit kan gebruiken. Daar heb ik tijdens mijn opleiding aan de Universiteit van Amsterdam dan ook ruim de aandacht aan besteed. Mijn opleiding heb ik dan ook afgerond met een eindstage bij de plastische chirurgie in Amsterdam waar ik veel geleerd heb.“

“Het mooie van het cosmetische vak vind ik de combinatie van de creativiteit en de focus op kwaliteit en resultaat. Mijn doel is om natuurlijke schoonheid en functionaliteit te kunnen definiëren en (re)construeren, om daarmee een frisse uitstraling zonder verlies van karakter te kunnen creëren. Daarnaast begeleid ik mensen graag in het ouder worden ipv van het totaal veranderen van het gezicht.
Ik vind het belangrijk om goed te luisteren naar de wens van mijn cliënten en om daar vervolgens een behandel-advies voor op te stellen. Verder sta ik bekend om mijn goede medische zorg, waarbij ik samen met de cliënt toewerk naar een optimaal resultaat.
Natuurlijke schoonheid bereiken en behouden is een gouden standaard voor mij.
Inmiddels heb ik sinds 2017 ervaring op het gebied van botox, fillers en ooglidcorrecties. Mijn visie is om deze ervaring uit te bereiden en behandelingen binnen onze regio beter binnen handbereik te krijgen.“

Wat houden mijn behandelingen in?

De injectable behandelingen die ik uitvoer zijn behandelingen met botox en fillers.
Naarmate we ouder worden verliezen we volume in ons gezicht. Onderhuids vetweefsel en botstructuur nemen af waardoor volumeverlies in het gezicht zichtbaarder wordt aan de hand van rimpels, lijnen en plooien. Dit geeft ons een vermoeide of oudere blik.
Fillers bestaan uit een hyaluronzuur-gel, een stof die zich ook al in ons lichaam bevind en volume geeft. Botox is een stofje die de signaaloverdracht naar de spieren blokkeert, waardoor spierbeweging tijdelijk wordt verminderd/uitgeschakeld.
Doormiddel van fillers kunnen we dit volumeverlies herstellen en met botox kunnen we sterke bewegingslijnen in de huid verminderen door de spieren die dit veroorzaken stil te leggen. Als het volume onder de huid herstelt is of vrij is van sterke bewegingen kunnen lijnen in de huid zich herstellen.

De effecten van al deze behandelingen zijn tijdelijk. Na verloop van tijd werkt de botox en de filler weer uit en verdwijnen ze uit het lichaam. Het is dus aan te raden de behandeling tijdig bij te houden.
De producten die ik gebruik zijn van A-kwaliteit en zijn uitvoerig getest en goedgekeurd. Deze zijn al geruime tijd op de markt en worden veel in de praktijk gebruikt.
De lijnen waaraan je moet denken zijn bijvoorbeeld voorhoofdslijnen, fronslijnen of kraaienpootjes. Plooien die ontstaan door volume verlies zijn bijvoorbeeld de neuslippenplooi, marionetlijnen of volumeverlies in de wangen.
Botox wordt ook veelal gebruikt bij mensen met migraine klachten. Door ontspanning van het voorhoofd kunnen de klachten verminderen, minder frequent optreden, of zelfs nagenoeg verdwijnen.
Ook bij knarsetanden of kaakklemmen kan botox een uitkomst bieden. Door de kauwspier wat te verzwakken met botox kunnen de bijbehorende klachten verminderen.

Bij overmatig transpireren onder de oksels (hyperhidrosis) is de botox ook erg succesvol. Bij mensen die dagelijks last hebben van ongewenste zweetplekken kan de botox de spiertjes verzwakken die zorgen voor zweetproductie/secretie.
Momenteel is Profhilo ook erg populair. Het is een prachtig product met mooie resultaten en wordt ook wel een skinbooster genoemd. Dit is een vorm van hyaluronzuur die ervoor zorgt dat de elastine en collageen in de huid worden gestimuleerd. Dit resulteert in een stevigere, gezondere en gehydrateerde huid van binnenuit. Het geeft je huid een glow. Het product wordt volgens een bepaalde strategische methode geïnjecteerd onder de huid en verdeeld zich vervolgens zelf voor een optimaal resultaat.

Voorkomende behandelingen voor volume herstel.

Voorkomende behandelingen voor botox.

Dr. Robin cometisch arts

Mijn naam is Dr. Robin en ik ben aan gesloten bij de NVCG. bekijk hier onder de datums wanneer ik op locatie bij Zen-cha in kerk-avezaath ben.